Transparensinformation

KONTAKTINFORMATION

Doktorsvillan LSS Hem AB
Norra Promenaden 5
697 30 Pålsboda

Telefon: 073-032 02 90
Mail: kontakt@doktorsvillan.com

Kontaktperson: Milad Isa, VD Doktorsvillan LSS Hem AB

BASFAKTA OM DOKTORSVILLAN

För 2018 gäller följande för vår enhet:

Doktorsvillan omsatte 0 kronor och hade 0 anställda år 2018.
Doktorsvillan information på Allabolag.se

 

DOKTORSVILLANS MÅL OCH RIKTNING

Vi på Doktorsvillan tycker att alla människor är olika, att alla människor är unika och därför bör vi också individanpassa vårt förhållningssätt. Det finns dock stöttepelare som gäller i alla möten med andra människor, nämligen att ALLA ska mötas med respekt och värdighet.

Vår vision är att stärka individen och att ge förutsättningar för varje person att leva sitt liv på sitt sätt, precis som alla andra i samhället!

Vi som jobbar på Doktorsvillan ska visa respekt, lyhördhet och vara flexibla gentemot våra kunder och dess företrädare. En viktig del i vår verksamhet är att ha ett nära samarbete med individens nätverk som vårdnadshavare, skola och andra insatser.

För att öka kvaliteten i verksamheten strävar vi efter att utvecklas tillsammans med vår personal för att uppnå god kvalité för våra barn och ungdomar.

 

MEDARBETARE PÅ DOKTORSVILLAN

Verksamheten bedrivs i Hallsbergs kommun. Samordnare och boendestödjare utgår från Doktorsvillan LSS Hem AB. Norra Promenaden 5, Pålsboda. Enhetschef utgår från kontoret på Sveavägen 2A, Örebro.

Utbildningsnivåer:

Personal som anställs av Doktorsvillan ska ha en grundutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och fritid eller motsvarande. Enstaka högskolekurser/utbildningar inom handikappvetenskap, pedagogik, autism eller liknande är meriterande. Erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete inom LSS verksamhet samt utmanande beteende ser vi också som en merit.

Bland Doktorsvillans tjänstemän, de som planerar och styr den dagliga verksamheten, finns bland annat socionomer.

Kollektivavtal:

Doktorsvillan har kollektivavtal med Vårdföretagarna Bransch individ och familj

ÄGARE- OCH STYRELSEINFORMATION

Doktorsvillan LSS Hem AB
Org.nummer: 556977-7096
Bolagsform: Aktiebolag
VD: Milad Isa

För mer information om vårt organisationsnummer, bolagsform, VD, styrelse och säte se Doktorsvillans företagsinformation på allabolag.se.

Styrelse:

Milad Isa
Paul Saume

Företagsledning:

Milad Isa, VD & Verksamhetsansvarig
Margaretha Edvinsson, Enhetschef
Sofia Björklund, Samordnare